Intrebari frecvente legate de plata prin SMS

Implementarea unui protocol de plata presupune 3 pasi simpli:
- primul presupune trimiterea cumparatorului catre pagina operatorului de plati. In cazul de fata, veti insera in pagina dumneavoastra de comanda un cod html generat automat de interfata de administrare de pe site-ul nostru.
- in cel de-al doilea pas, cumparatorul efectueaza plata. De acest pas ne ocupam noi in intregime.
- in al treilea pas, sistemul de plata trimite inapoi o confirmare de plata, iar site-ul care a initiat procesul de plata trebuie sa implementeze un program de prelucrare a confirmarii. In paralel, cumparatorul este redirectionat catre o pagina de livrare a serviciilor, aflata pe site-ul care a initiat procesul de plata.

Cunostinte minime de html/ editare web sunt necesare pentru implementarea pasului 1 (inserarea codului html generat in cadrul paginii de comanda a site-ului dumneavoastra) si cunostinte minime de programare sunt necesare pentru pasul 3 de procesare a notificarii de plata. Bineinteles, veti avea la dispozitie un exemplu in limbajul PHP, care poate fi eventual copiat direct pe serverul dumneavoastra.

Sistemul de plata este functional si fara procesarea notificarii dar site-ul dumneavoastra va fi predispus atacurilor informatice, si anumite persoane ar putea ocoli sistemul de plata beneficiind de acces gratuit la serviciile oferite de dumneavoastra.

Daca aveti in continuare intrebari, va rugam sa ne trimiteti un e-mail. Detaliile de contact le gasiti aici.

Clienti

User:
Parola:
 

Pentru crearea unui cont nou, completati formularul disponibil pe pagina de Inregistrare.


Demonstratie

Testarea serviciului de plati prin SMS este cat se poate de simpla!

Aveti ocazia sa va familiarizati cu acest tip de plata si sa vedeti cat de usor poate fi implementata aceasta metoda de plata pe site-ul dumneavoastra.

Click aici pentru a efectua o plata de test, sau accesati interfata de administrare demonstrativa.