Intrebari frecvente legate de plata prin SMS

Folosind plata prin SMS, se poate incasa contravaloarea serviciilor online oferite pe site-ul dumneavoastra, precum hosting web, domenii web, spatiu de stocare, si altele.

De asemenea, cu anumite exceptii, se pot comanda produse care nu sunt destinate mediului online, precum: abonamente utilitati (internet, cablu TV, canale TV live, utilitati publice, asigurari), licente software, inclusiv pentru jocuri, consultanta IT, bilete, produse fizice, parcari, cotizatii asociatii, donatii de adeziune.

Pentru alte tipuri de servicii, avem rugamintea sa ne contactati pe email, sau direct prin formularul de contact disponibil aici.

Mentionam ca NU se pot incasa plati prin SMS pe numerele de microplati (de tip 7xyz) pentru urmatoarele tipuri de servicii care nu sunt agreate de operatorii de telefonie mobila: vizualizare continut (filme, anunturi, acces cont, acces web, membership, streaming), inscriere intr-o baza de date, postare informatii, anunturi, cumparare niveluri sau bonusuri pentru jocuri, orice fel de credite online, donatii umanitare, licitatii sau loterii publicitare.

Pentru servicii care se incadreaza in una din categoriile de mai sus, avem rugamintea sa ne contactati pe email sau direct prin intermediul formularului de contact disponibil aici pentru discutarea unui parteneriat folosind numere pentru servicii cu valoare adaugata (de tip 1xyz).

Daca aveti in continuare intrebari, va rugam sa ne trimiteti un e-mail. Detaliile de contact le gasiti aici.

Clienti

User:
Parola:
 

Pentru crearea unui cont nou, completati formularul disponibil pe pagina de Inregistrare.


Demonstratie

Testarea serviciului de plati prin SMS este cat se poate de simpla!

Aveti ocazia sa va familiarizati cu acest tip de plata si sa vedeti cat de usor poate fi implementata aceasta metoda de plata pe site-ul dumneavoastra.

Click aici pentru a efectua o plata de test, sau accesati interfata de administrare demonstrativa.